Hondenpension

Vind hier meer informatie over ons hondenpension

Hondenpension

Kattenpension

Vind hier meer informatie over ons Kattenpension

Hondenpension

Overige dieren

Vind hier meer informatie over de mogelijkheden voor andere dieren

Overige dieren

Haal en breng service

Vind hier meer informatie over het halen en brengen van Uw huisdier

Meer informatie

Dierenpension

Wanneer u op vakantie gaat, waar blijft uw dier dan? Wij hebben de oplossing voor u!

Het maakt niet uit of u nu een dagje, week, maand of nog langer weg bent, uw dier is in ons dierenpension in veilige handen.
Het maakt voor ons niet uit of u een ras heeft of een kruising. Katten (kattenpension), honden (Hondenpension), vogels, knaagdieren en reptielen zijn bij ons in het dierenpension van harte welkom!

Jarenlang uw dierenpension

Door de jarenlange ervaring in de dierenopvang, zijn wij een dierenpension met een grote en vooral tevreden klantencirkel. Dit komt mede doordat wij in ons dierenpension uitsluitend werken met gediplomeerd personeel voor de huisdierenbranche. Ons team van geëngageerde medewerkers doet er alles aan om uw dieren een fijne vakantie te geven in ons dierenpension. Door hun opleiding en inmiddels ervaring zijn zij in staat om vast te stellen of uw dier nog extra zorg nodig heeft. Het geven van medicatie en eventuele wondverzorging als uw dier toevallig kort voor zijn verblijf geopereerd zou zijn, kunt u vol vertrouwen aan ons overlaten. Ook de vachtverzorging van uw dier zullen wij gedurende zijn verblijf in ons dierenpension op dezelfde voet voortzetten zoals u dat doet. We willen uw huisdier in dezelfde conditie als waarin u hem gebracht hebt, aan u teruggeven na zijn verblijf. Mocht u nog speciale wensen hebben en hierover niets terug kunnen vinden op onze site, neemt u dan gerust contact met ons op.

Tevens leiden wij ook nieuwe dierverzorgers op door middel van stages.

Bij Dierencentrum Sevenum verveelt uw dier zich nooit!