Overige dieren

Reptielen, vogels of knaagdieren

Behalve de opvang van honden en katten tijdens uw vakantie, kunnen wij ook de verzorging van vele andere huisdieren op ons nemen. In principe kunnen wij voor alle huisdieren plaats bieden. Meest voorkomende dieren zijn dan toch de vogels en knaagdieren (konijnen, cavia's, hamsters, ratten). Hiervoor is het van belang dat u de eigen kooi, bodembedekking en voeding voor het dier meebrengt. Met name bij de knaagdieren blijkt het wisselen van voer niet altijd goed opgepakt te worden. Tijdens uw afwezigheid, zorgen wij dan dat uw dier tijdig een schoon hok krijgt. Uiteraard zorgen wij er dagelijks voor dat uw dier vers water en voer krijgt.

Wij hebben de volgende vaccinatie-eisen:

  • Voor konijnen: Enting tegen mixomatose en VHS-virus niet ouder dan één jaar.
  • Voor fretten: Enting Nobivac Puppy DP niet ouder dan één jaar.

U dient bij het brengen van uw konijn of fret een geldig entingsbewijs te overleggen. Dit entingsbewijs blijft gedurende het verblijf van uw dier bij ons en ontvangt u bij het ophalen van uw huisdier retour.

Wij stellen het op prijs dat u bij het reserveren ook even vermeld of uw dier normaal binnen of buiten verblijft. Wij kunnen dan kijken wat bij ons de meest geschikte plaats is voor uw huisdier. Mocht u nog specifieke vragen hebben met betrekking tot de vakantie van uw huisdieren, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.