Interne Training

Indien u zelf niet in de gelegenheid bent met uw hond te trainen, kunt u dat ook aan ons overlaten dmv een interne training. Uw hond komt dan voor minimaal drie weken bij ons logeren in het hondenpension.  Afhankelijk van wat u wilt, kan dit uiteraard soms ook langer dan drie weken noodzakelijk zijn.

Wij maken allereerst een afspraak met u. U komt dan met uw hond naar ons toe en we gaan bespreken wat de problemen en wensen zijn tav de interne training van uw hond. Aan de hand van dit gesprek waarbij we proberen een beeld te krijgen van u en uw hond, zullen wij u een prijsopgave doen voor de interne training. Deze zal uiteraard ook sterk afhankelijk zijn van de tijd die nodig is voor de interne training van uw hond.

Als er tijdens de interne training onverwachte problemen naar voren komen, nemen wij contact met u op om te bespreken wat we verder gaan doen. Na afloop van de interne training als u de hond op komt halen, zullen wij u demonstreren wat uw hond geleerd heeft en u natuurlijk uitleg geven over hoe u nu verder moet. We maken dan ook gelijk nog een afspraak voor een privétraining. Wij willen u minimaal nog tweemaal terug zien met uw hond na de interne training. Mogelijk moeten de trainingen nadien nog vaker herhaald worden. Het is namelijk van belang dat de hond naar u luistert en niet alleen maar naar ons.