Pup Socialisatie groep

U kunt met uw pupje al terecht in de pup socialisatiegroep vanaf 9 weken, mits de pup zijn tweede inenting heeft gehad en het pupje al een beetje gewend is aan zijn nieuwe omgeving en eigenaren. We willen namelijk niet dat uw pupje in één keer teveel nieuwe situaties op zijn bordje krijgt en dat terwijl hij u nog niet heel goed kent en dus nog geen vertrouwensband heeft met u. Starten op de dag dat u de pup heeft opgehaald is dan ook geen optie.

Wat doen we in de pup Socialisatie groep?

In de pup socialisatiegroep proberen wij u te helpen bij het socialiseren van uw pup. Met een niet goed gesocialiseerde pup loopt u in de toekomst mogelijk tegen vele problemen aan die maar zeer moeizaam op te lossen zijn.

Wij laten uw pup in deze groep kennis maken met andere honden en mensen. Verder willen we uw pup kennis laten maken met dingen die u en wij waarschijnlijk heel normaal vinden, maar hij/zij wellicht nog nooit gezien heeft.  U kunt uiteraard ook met uw vragen m.b.t. uw pup terecht bij ons. M.b.v. onze jarenlange ervaring helpen wij u graag verder.

Sneller leren.

Wij zeggen altijd tegen onze klanten: “ Het goed socialiseren van uw pup levert u een hondenleven lang plezier op.”  Pups leren zoveel sneller dan volwassen honden. Helaas geldt dit niet alleen voor de positieve, maar ook voor de negatieve dingen. En dan is het fijn als een ervaren instructeur u helpt om zoveel mogelijk fouten te voorkomen. Op deze manier kunnen eventuele problemen vroegtijdig verholpen worden.

De pup socialisatie groep werkt op basis van instroom gedurende vijf opeenvolgende weken. Dit betekent dat u kunt starten zodra uw pup zijn tweede enting heeft gehad. Dit voorkomt onnodig wachten. Door de toenemende drukte bij onze cursussen, is de pup socialisatie groep verzet naar de woensdagavond van 20.15 tot 21.00 uur. De oudere honden starten later waardoor u rustig met uw pup naar onze kantine kunt komen.

Op het moment dat uw pup er aan toe is, echter uiterlijk na vijf weken, kunt u met uw pup doorstromen naar de puppycursus.  Is uw pup al ouder dan twaalf weken en volledig ingeënt, dan kunt gelijk starten met onze puppycursus. Deze zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 of van 20.30 tot 21.30

Wilt u graag deelnemen aan onze pup socialisatie groep, vult u dan gerust het inschrijfformulier in. U ontvangt van ons een bevestiging per wanneer u kunt starten.