Kerst en Nieuw!

Het is alweer het einde van het jaar en Kerst is alweer bijna voorbij. Nog even lekker eten en gezelligheid met vrienden, familie en dieren. Natuurlijk zijn er ook mensen die er dan voor kiezen om de hond of kat even onder te brengen bij ons zodat zij onbezorgd bij familie op bezoek kunnen. Zo hoeft het dier zich niet te vervelen als u weg bent.

Ook staat oud op nieuw weer voor de boeg. In een eerder stuk van vorig jaar hebben wij beschreven hoe u om kunt gaan met het knallen. Deze tips gelden natuurlijk nog steeds! Ook kunt u er voor kiezen om uw hond met oud op nieuw onder te brengen bij ons. Omdat wij op een mooie afstand van het dorp liggen, is het knallen hier aanzienlijk minder en zal uw hond of kat een rustige jaarwisseling ondergaan. Heeft u interesse om uw dier tijdelijk in ons pension te zetten voor de jaarwisseling? Geen probleem. Wij hebben nog enkele plekken vrij.

Heeft u interesse gekregen om de hond even onder te brengen met de jaarwisseling of op een ander moment? Neem dan even ons reserveringsformulier door en stel een plekje veilig. Heeft u nog vragen? Neem dan vooral even contact met ons op via de telefoon (077-4673718) of via de mail.

Voor nu willen wij u namens Dierencentrum Sevenum een fijne kerst wensen en als we u niet meer zien, dan ook vast een goede jaarwisseling.

 

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , , , .