Over ons

Dierencentrum Sevenum was sinds 1994 in de goede handen van Jack en Carla de Jong. Toen zij zochten naar een nieuw uitdaging en in '94 Dierencentrum op hun pad kwam, viel alles op zijn plaats. Beiden met hun grote voorliefde voor dieren, doken zij in het avontuur. Bestond het bedrijf tot die tijd uit dierenpension en dierenasiel, hebben zij vrijwel direct ook de hondentrainingen toegevoegd. In het begin maakten zij de vele uren met zijn tweeën.

Dierencentrum nu

Nu 25 jaar later zijn er veel veranderingen geweest, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: Maar het is nu tijd voor nieuwe ideeën. Daarom hebben ze besloten om het bedrijf over te dragen. Maar niet zo maar aan iemand maar aan iemand die al jarenlang aan hun zijde heeft gewerkt, aan het verbeteren van het bedrijf. Karlijn en Wilco zijn de aangewezen personen om de volgende 25 jaar het dierencentrum naar een hoger niveau te tillen.

Al jaren een begrip in de regio

Met klanten uit de gemeentes Venlo, Horst aan de Maas, Peel aan de maas en Venray, is Dierencentrum Sevenum al jaren een begrip in de regio. Zowel voor training of overnachting bent u bij ons aan het goede adres.