Dierenpension Sevenum

Zomervakantie!

Helemaal geweldig!!! De thermometer blijft lekker boven nul en de lente klopt alweer aan. Ideaal weer om te gaan kijken naar de vakantiebestemming voor de zomervakantie. Maar denkt u hierbij ook aan uw dier? Waar gaat deze naartoe?

Lekker de beest uithangen!

Laat uw hond eens lekker op vakantie komen bij Dierencentrum Sevenum. Wij hebben mooie kennels en in de zomervakantie hebben wij ook vast een leuk maatje voor uw hond. De honden kunnen hier lekker buitenspelen op onze speel rennen en lekker relaxen op hun bedje of mandje welke door ons wordt voorzien. Fijn is wel dat u niet eens speelgoed mee hoeft te geven, want er is hier zoveel te zien en te doen, dat uw hond daar echt geen tijd voor heeft.

De zomer door spinnen.

Heeft u een solitaire (binnen) kat en zoekt u een plaatsje in het pension? Ook dat is geen probleem. Wij bieden solitaire verblijven voor de katten zodat ze elkaar niet in de haren vliegen en een relaxte zomer door kunnen maken. Wij komen geregeld even een kijkje nemen om te zien hoe het met onze gasten is. Zo zorgen wij er ook voor dat uw kat geen aandacht te kort komt.

Dierenpension in Sevenum

Niet alleen hebben wij een Honden en Katten pension, maar ook voor andere dieren. Het is voor ons niet vreemd als u een konijn of een vogel bij ons wilt plaatsen terwijl u weg bent. Alleen vragen wij u dan wel om zelf een (verplaatsbaar) hok mee te geven. Zo kunnen wij ook hierin het vakantieadres zijn van uw dier. Heeft u interesse gekregen? Kijk dan eens verder op onze pensionpagina om zo meer te weten te komen over ons honden, katten en dieren pension.

Geplaatst in Nieuws.