Hondenpension

Voeding en Medicijnen:

Uw honden krijgen bij ons in het hondenpension uitsluitend topkwaliteit droogvoer van het merk Prins. Bij het omschakelen naar dit voer hebben de dieren over het algemeen geen probleem. Ook de acceptatie is erg goed. Ook bestaat sinds kort de mogelijkheid Uw hond vlees van het merk Prins te voeren. De kosten hiervoor vindt U op onze prijslijst. Indien uw hond om medische redenen ander voeding moet hebben, is dit wel mogelijk. U kunt zelf een onaangebroken zak voer meebrengen. Het geven van speciale voeding brengt voor ons het nodige werk met zich mee, waarvoor wij u iets in rekening zullen brengen. Indien uw hond gezondheidsproblemen heeft en medicijnen en/of behandeling nodig heeft, zullen wij zorg dragen dat dit correct gebeurt. Gelieve medicijnen wel goed gemerkt mee te brengen, voorzien van uw achternaam en de naam van uw dier. Omdat een hond, in tegenstelling tot een kat, een roedeldier is, zullen wij voor hem een maatje zoeken, waarmee hij zijn vakantie bij ons kan doorbrengen.

Manden en Speeltjes:

Het meebrengen van speeltjes en/of de eigen mand is toegestaan, maar niet noodzakelijk. Voor beschadiging stellen wij ons niet aansprakelijk. Als speelgoed accepteren wij alleen datgene dat geen gevaar kan opleveren voor uw dier of andere dieren. Als mand accepteren wij een hard kunstof mand met eventueel een oude deken of lap (alles met polystyreen balletjes wordt geweigerd). Met speelgoed wordt door de meeste honden niet veel gedaan, omdat ze het vaak te druk hebben met het spelen met hun kennelgenootje. Bovendien zijn er ook nogal wat honden die zelf bepalen waarmee ze spelen. Hiervoor wordt dan bijvoorbeeld de deken uitgekozen.

Voorwaarden van ons hondenpension:

 • Honden dienen een geldige enting tegen parvo, hondeziekte, HCC en Bordetalla (kennelhoest) te hebben gehad. Entingen tegen parvo, hondeziekte en HCC dienen minimaal 3 weken oud, maximaal 3 jaar oud te zijn. Enting tegen Bordetella dienen minimaal 3 dagen (neusspray), c.q 3 weken (injectie) oud, maximaal 1 jaar oud te zijn. Entingsboekje dient altijd meegebracht te worden.
 • Alle honden dienen gechipt (isonorm chip) en geregistreerd te zijn.
 • Honden die niet combineerbaar zijn met andere honden zullen in de vakantieperiodes een hoger tarief berekend krijgen. Wat het tarief voor uw hond is kunt u lezen in de prijslijst.
  Wilt u voorkomen dat uw teef loops wordt in deze periode, kunt u een prikpil gaan halen. Voor meer informatie hier over kunt u uw dierenarts raadplegen.

Wij staan er garant voor dat :

 • uw hond(mits combineerbaar) een maatje krijgt
 • uw hond zich geen moment verveelt
 • de vacht van uw hond op professionele wijze verzorgd wordt
 • uw hond in een ruime kennel (binnen- en overdekte buitenkennel) verblijft
 • uw hond met hoogwaardig voer gevoerd wordt
 • wij, indien noodzakelijk, medisch advies zullen inwinnen bij uw of onze dierenarts