top of page

Hondenpension

Ness%20profile_J5A6438_edited.png

Hee, hallo, jij daar! Wat leuk dat je er bent! Ik zal mij even voorstellen: ik ben Ness en ken het hier op mijn duimpje. Heel graag wil ik je er meer over vertellen en het lijkt mij leuk als je een dagje uit bent om samen met je te gaan spelen. 
iedere ochtend worden wij eerst wakker gemaakt en gaan we lekker buiten spelen; we hebben verschillende velden waar je kunt spelen. Je kunt alleen spelen, met zijn tweeën of in een groepje. het ligt eraan wat je leuk vindt. Ik speel graag met je want ik hou van spelen en ook van slapen natuurlijk, want daarna ben ik altijd heeel moe. Als we klaar zijn met spelen gaan we naar binnen en krijgen we een uurtje rust. Na dat uurtje komt het dan eindelijk…. ETEN!! Iedereen krijgt zijn eigen bakje met z’n eigen brokjes, die zijn er in verschillende soorten en maten, maar pas op: ik lust ze allemaal hoor!

Na het eten is het tijd voor een middagdutje. Iedereen krijgt een eigen mandje met een dekentje. 

Als we weer lekker zijn uitgerust en weer nieuwe energie hebben opgedaan wordt het weer tijd om te gaan spelen, kunnen we weer even flink rennen en stoeien met elkaar!

Als we moe zijn gaan we weer naar binnen en krijgen we nog een keer te eten.

’s Avonds als het donker wordt gaat de schuif naar buiten dicht, krijgen we nog een welterusten knuffel en gaan we slapen om goed uit te rusten voor een nieuwe dag!

Ga je naar huis toe dan word je, voordat je baas je komt halen, nog even "mooi" gemaakt. Als je je vies gemaakt hebt met spelen dan ga je nog even in bad. Het vies maken is leuk, maar dat bad is echt niks hoor, ik hou niet van water!

Klinkt dit allemaal goed? Vraag dan snel aan je baasje om contact met ons op te nemen! En hopelijk kan ik snel met jou spelen!

Voeding

Wij voeren honden de brokken van het merk Prins. Wij hebben zowel krokant als geperste brokken en in allerlei varianten. Denk daarbij voor een opgroeiende pup, een oude hond en voor de actieve hond. In overleg met jou kunnen we kijken wat het beste bij je hond past. Daarnaast is er nog de mogelijkheid dat je hond vers vlees krijgt of dat hij zijn eigen brokken van thuis mag meenemen, dit is wel tegen een kleine vergoeding.

 

Medicijnen

Heeft je hond medicijnen of medische zorg nodig dan is dat geen probleem. Overleg samen met ons; we houden het schema aan wat thuis ook gevolgd wordt.

Zorg ervoor dat je hond geënt & gechipt is voordat hij bij ons komt logeren!

Als jij je hond komt brengen vergeet dan niet het inentingsboekje mee te nemen!

Weet jij niet zeker of jou hond alle entingen heeft gehad bel ons dan even, dan kijken we er samen naar. We verwachten dat je hond ingeënt is voor DHP, Leptospirose en kennelhoest. 

bottom of page