top of page

Kattenpension

Dierencentrum Sevenum kattenpension

Psst.. Pssst….. kijk, hierboven!! Ik ben Pluimpje en ik zal je even wat vertellen over hier, alleen zie mij maar eerst te vinden want ik heb namelijk lekkere plekjes om mij te verstoppen. Je kan hier de hele dag luieren, en je hoeft geen moeite te doen om je eigen eten te vangen want dit wordt vanzelf gebracht. Ze hebben hier lekkere brokjes en soms als we lief zijn geweest krijgen we nog wat lekkers. Wat ik de hele dag doe?... slapen in de krabpaal, slapen op de stoel, slapen in mijn mandje, af en toe wat spelen met de speeltjes en lekker rondrennen o ja…. en het belangrijkste; kijk eens uit het raam. Zo kunnen we de hele dag in de gaten houden wat er gebeurt en of ze al komen met ons eten.

We krijgen hier allemaal een eigen plekje met kattenbak en eten, eventueel om ons even terug te trekken. Als je niet van andere katten houdt, dan is dat geen probleem.

   

Voeding 

Wij voeren de katten brokken van het merk Prins. We hebben brokken voor kittens, actieve en oudere katten. In overleg met jou kunnen we kijken wat het beste bij je kat past. Daarnaast is er nog de mogelijkheid dat je eigen brokken of natvoer van thuis meeneemt, dit is wel tegen een kleine vergoeding.

Medicijnen 

Heeft je kat medicijnen of medische zorg nodig dan is dat geen probleem. Overleg samen met ons; we houden het schema aan wat thuis ook gevolgd wordt.

Meenemen eigen spullen

Het meebrengen van eigen spullen mag. Denk hierbij aan een mandje, deken, speeltje, etc., alleen denk eraan dat het stuk kan gaan tijdens het verblijf hier. Standaard krijgen katten een eigen ruimte met een kattenbak, voer- en waterbak en een plekje met een deken om zich terug te trekken.

Zorg ervoor dat je kat geënt is voordat hij bij ons komt logeren!

Als jij je kat komt brengen vergeet dan niet het inentingsboekje mee te nemen!

Weet jij niet zeker of jouw kat alle entingen heeft gehad bel ons dan even, dan kijken we er samen naar. We verwachten dat je kat ingeënt is voor de kat- en niesziekte. Zorg er daarnaast voor dat je kat ontvlooid is, of dat deze een vlooienbandje draagt.

bottom of page