Kattenpension

Hoewel uw kat waarschijnlijk graag thuis blijft, heeft de opvang van uw kat in een pension zeker zijn voordelen. Uw kat wordt gedurende zijn verblijfsperiode goed in de gaten gehouden, zodat als u thuiskomt u weer op het aangenaam gezelschap van uw kat kunt rekenen. U hoeft zodoende niet met de angst op vakantie te gaan, dat uw kat gedurende uw afwezigheid zich een nieuw tehuis gaat zoeken, met alle trieste gevolgen van dien voor u.
Aangezien een kat geen echt groepsdier is, worden de katten van verschillende eigenaren niet bij elkaar geplaatst. Mocht u zelf meerdere katten hebben, dan gaan we er vanuit dat deze gewoon bij elkaar geplaatst kunnen worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dat reeds bij het reserveren aan te geven. In iedere cattery staat een klimboom, krabpaal en er zijn enkele ligplankjes.

   

VOEDING EN MEDICIJNEN

In ons kattenpension gebruiken wij voor uw katten uitsluitend topkwaliteit voer. Bij het omschakelen naar dit voer hebben de dieren over het algemeen geen probleem. Ook de acceptatie is erg goed. In principe krijgen de katten bij ons enkel droogvoer. Mocht uw kat geen droogvoer eten, dan zullen wij uw kat natuurlijk blikvoer voorzetten. Indien uw kat om medische redenen andere voeding moet hebben, is dit wel mogelijk. U kunt zelf een onaangebroken zak voer meenemen. Het geven van speciale voeding brengt voor ons het nodige werk met zich mee waarvoor wij u niets in rekening zullen brengen. Als uw kat gezondheidsproblemen heeft, zullen wij indien noodzakelijk zorgen dat uw kat zijn medicijnen en/of behandeling correct krijgt. Wij willen u dan wel verzoeken medicijnen goed gemerkt mee te brengen voorzien van uw achternaam en de naam van uw dier.

MANDEN EN SPEELTJES

Het meebrengen van speeltjes en/of de eigen mand is toegestaan maar niet noodzakelijk. In de praktijk blijken de meeste katten weinig waarde te hechten aan eigen mandjes en dekentjes. Voor beschadiging stellen wij ons niet aansprakelijk. Als speelgoed accepteren wij alleen datgene dat geen gevaar kan opleveren voor uw kat of andere dieren. Als mand accepteren wij een hard kunstof mand met eventueel een oude deken of lap. Alle katten worden bij binnenkomst tegen vlooien behandeld. Eigen vlooienbandjes c.q . behandeling tegen vlooien worden niet geaccepteerd.

VOORWAARDEN VAN HET KATTENPENSION:

  • Katten dienen een geldige enting tegen katten- en niesziekte gehad te hebben. Entingen dienen minimaal 3 weken oud te zijn en maximaal 3 jaar voor de kattenziekte, en 1 jaar voor de niesziekte. Entingsboekje dient altijd meegebracht te worden.
  • Katten dienen gechipt (isonorm chip) te zijn.
  • Katten worden bij binnenkomst door ons behandeld tegen vlooien. Kosten hiervoor worden in rekening gebracht.