Hondentraining

Hondengedragcentrum bij Dierencentrum Sevenum

Voor hondentraining in groepsverband, kunt u bij ons in de hondenschool terecht. U kunt bij ons in de hondenschool al terecht met uw puppy van negen weken, maar ook met uw volwassen hond. Zelfs als uw hond al op middelbare leeftijd is, kunt u hem nog  van alles leren en/of afleren. U bent bij ons op de hondentraining welkom met elk ras of elke kruising. 

Heeft u speciale problemen met uw hond, die wellicht in de groepstraining niet zo goed te verhelpen zijn, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om een privétraining met uw hond te volgen. Hierbij wordt er door een trainer één op één met u en uw hond gewerkt.

Hondenschool verwachtingen en doelen

Bij bepaalde cursussen/trainingen staat een leeftijdsvermelding. Verder vindt u per training uitgelegd wat de cursus ongeveer inhoudt. Wij hebben zowel echte gehoorzaamheidstrainingen in diverse niveau's, als meer recreatieve trainingen. Voor alle trainingen geldt dat u en uw hond er plezier in moeten hebben, waarbij uiteraard het doel niet uit het oog mag worden verloren. 

Kijk vooral even verder in onze trainingen.

Makkelijk bereikbaar

Omdat onze hondenschool net buiten de bebouwde kom van Sevenum ligt, is het snel bereikbaar via de doorgaande wegen. Of u nu van gemeente Horst aan de Maas komt, gemeente Peel en maas, of gemeente Venlo, wij zijn makkelijk en binnen een korte tijd te bereiken met de auto. Kijk snel waar u ons kunt vinden.