Puppy Cursus

Uw pup kan met deze puppytraining starten als hij/zij de socialisatie groep heeft afgesloten. Uw pup is dan minimaal 12 weken oud en heeft inmiddels zijn derde inenting gehad. Als uw pup geen socialisatie groep heeft meegelopen en inmiddels twaalf weken is en volledig geënt, dan kunt u ook met uw pup deelnemen aan de puppycursus.

Ook deze cursus voor uw pup is op basis van instroom. Dit voorkomt onnodig wachten op aansluiting. En juist op deze leeftijd is elke gemiste week, een gemiste kans.

Wat doet de Puppy Cursus voor u?

In deze cursus proberen wij u en uw pup op een speelse manier basisoefeningen bij te brengen zoals zitten,  liggen, komen en lopen aan de lijn. Verder ligt er ook nog steeds nadruk  in deze cursus op socialisatie met soortgenoten en mensen. U kunt tijdens deze les natuurlijk ook terecht met allerhande vragen waar u thuis met uw pup mee zit. Wij willen u met raad en daad terzijde staan als het gaat over de opvoeding,  training,  voeding en gezondheid van uw pupje.

Onze puppygroepen trainen op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 en van 20.30 tot 21.30. Soms loopt er nog een extra groep op een andere avond . Wilt u graag meedoen met uw pup, vult u gerust een inschrijfformulier voor de cursus in en u ontvangt van ons een bevestiging wanneer u kunt starten.