top of page

Golden Retriever Pension

Vaak toch wel gezien als een ideale familiehond: De Golden Retriever. Maar wat als u op vakantie gaat? Geen probleem! Wij van Dierencentrum Sevenum ontvangen uw Golden retriever graag in het pension. Een plek waar hij lekker zichzelf kan zijn en elke avond lekker in een mand of bedje kan kruipen.

Actief of rustig

Het is ons om het even of uw Golden Retriever druk of rustig is. Komt hij langs, dan plaatsen wij hem het liefste samen met een maatje. Zo hoeft hij zich nooit te vervelen. Natuurlijk word er wel gekeken of we een geschikt maatje hebben. Niet dat uw rustige hond bij een hyperactieve hond komt, of andersom. Hoe dan ook, uw hond krijgt hier voldoende gelegenheid om zijn/haar energie kwijt te kunnen. Het is een uitzondering als een hond niet hoeft bij te slapen wanneer ze thuis komen.

Een dagje DCS

Maar hoe ziet een dagje DCS er dan uit? De ochtend begint met het loslaten van alle honden. Ze mogen dan naar de aansluitende buitenkennel. Vanaf dit punt worden zij naar de uitlaat rennen geplaatst. Hier hebben ze alle ruimte om te spelen en kunnen ze op een veilige manier in contact komen met andere honden. Wanneer wij de verblijven weer schoon hebben plaatsen we de honden terug. Hier krijgen ze dan de dag portie voer. Natuurlijk gescheiden van elkaar. Als de bakken leeg zijn gaan de honden weer samen naar buiten. Water word regelmatig gecontroleerd en als het te warm is, word er ook voor afkoeling gezorgd. Aan het eind van de dag gaan alle honden weer naar binnen. Laat het dan ook duidelijk zijn dat ze er misschien wel blij mee zijn. Het duurt vaak geen 10 minuten voor dat alles ligt te slapen of rustig is.

Voorwaarden van ons hondenpension:

  • Honden dienen een geldige enting tegen parvo, hondeziekte, HCC en Bordetalla (kennelhoest) te hebben gehad. Entingen tegen parvo, hondeziekte en HCC dienen minimaal 3 weken oud, maximaal 3 jaar oud te zijn. Enting tegen Bordetella dienen minimaal 3 dagen (neusspray), c.q 3 weken (injectie) oud, maximaal 1 jaar oud te zijn. Entingsboekje dient altijd meegebracht te worden.

  • Alle honden dienen gechipt (isonorm chip) en geregistreerd te zijn.

  • Honden die niet combineerbaar zijn met andere honden zullen in de vakantieperiodes een hoger tarief berekend krijgen. Wat het tarief voor uw hond is kunt u lezen in de prijslijst.
    Wilt u voorkomen dat uw teef loops wordt in deze periode, kunt u een prikpil gaan halen. Voor meer informatie hier over kunt u uw dierenarts raadplegen.

 

Wij staan er garant voor dat :

  • uw hond zich geen moment verveelt

  • de vacht van uw hond op professionele wijze verzorgd wordt

  • uw hond in een ruime kennel (binnen- en overdekte buitenkennel) verblijft

  • uw hond met hoogwaardig voer gevoerd wordt

  • wij, indien noodzakelijk, medisch advies zullen inwinnen bij uw of onze dierenarts

bottom of page