top of page

Herder Pension

U gaat een weekendje weg of gewoon op vakantie en zoekt een pension voor uw herder? Bij Dierencentrum Sevenum nemen wij alle herders rassen op. Of u nu een Duitse Herder, Mechelse Herder, Tervuerense Herder, Hollandse Herder of een andere herder heeft, hij kan hier op vakantie.

Werkhond of lekker relaxed

Alle type honden zijn hier welkom. Maar wij houden wel rekening met het type hond. Heeft u een werkhond die niet stil kan zitten? Geen probleem! Wij hebben stevige kennels waar zelfs een politiehond niet uit kan komen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw hond ontsnapt. Ook voor de rustige herder hebben wij natuurlijk onderdak. Vaak zien we dat herders ook te combineren zijn. Als dit gaat is dat natuurlijk een pluspunt. Zo weten wij en u zeker dat uw hond zich niet hoeft te vervelen.

Uw herder in het pension

Natuurlijk kunt u uw herder in het pension plaatsen, maar dan moet u wel even van te voren reserveren. Dit kunt u nu direct online doen. Een herder zal in de basis op maar €11,90 per nacht uitkomen. Dit is de basis waar wij er voor zorgen dat uw hond voldoende beweging krijgt, eten en drinken krijgt en eventueel een maatje. Wilt u extra's voor uw hond? Kijk dan even op onze prijslijst wat dit aan kosten met zich mee brengt.

Voorwaarden van ons hondenpension:

  • Honden dienen een geldige enting tegen parvo, hondeziekte, HCC en Bordetalla (kennelhoest) te hebben gehad. Entingen tegen parvo, hondeziekte en HCC dienen minimaal 3 weken oud, maximaal 3 jaar oud te zijn. Enting tegen Bordetella dienen minimaal 3 dagen (neusspray), c.q 3 weken (injectie) oud, maximaal 1 jaar oud te zijn. Entingsboekje dient altijd meegebracht te worden.

  • Alle honden dienen gechipt (isonorm chip) en geregistreerd te zijn.

  • Honden die niet combineerbaar zijn met andere honden zullen in de vakantieperiodes een hoger tarief berekend krijgen. Wat het tarief voor uw hond is kunt u lezen in de prijslijst.
    Wilt u voorkomen dat uw teef loops wordt in deze periode, kunt u een prikpil gaan halen. Voor meer informatie hier over kunt u uw dierenarts raadplegen.

 

Wij staan er garant voor dat :

  • uw hond zich geen moment verveelt

  • de vacht van uw hond op professionele wijze verzorgd wordt

  • uw hond in een ruime kennel (binnen- en overdekte buitenkennel) verblijft

  • uw hond met hoogwaardig voer gevoerd wordt

  • wij, indien noodzakelijk, medisch advies zullen inwinnen bij uw of onze dierenarts

bottom of page