top of page

Hovawart Pension

Waar wij met onze Hovawarts al jaren fokken, zien wij ook graag Hovawarts in het pension. Of u nu een weekendje weg gaat, of één of meer weken op vakantie gaat, wij zien ze graag komen.

Een echte werkhond

Is uw Hovawart een echte werkhond? In ons pension kan uw Hovawart zijn energie goed kwijt! 'S ochtends zetten wij uw hond en andere honden buiten zodat ze kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. Ook kunnen ze er dan voor kiezen om even te relaxen in de zon of gewoon lekker hond te zijn. Niets moet, maar er mag heel veel. 

Een oude Hovawart

Natuurlijk kunt u ook de Hovawart op leeftijd brengen. Wij zorgen dan dat deze eventueel een maatje op leeftijd krijgt zodat ze samen, ontspannen van hun oude dag vakantie kunnen genieten. Tevens passen wij het voer aan. Ze krijgen dan natuurlijk Senior brok. Heeft uw hond nog speciale wensen zoals apart voer of medicatie? Geen probleem! Wij zorgen er voor dat dit op de juiste momenten en op de juiste manier wordt gegeven. Graag horen wij dit wel van te voren zodat wij er rekening mee kunnen houden. Zo komen wij ook niet voor verrassingen te staan.

Voorwaarden van ons hondenpension:

  • Honden dienen een geldige enting tegen parvo, hondeziekte, HCC en Bordetalla (kennelhoest) te hebben gehad. Entingen tegen parvo, hondeziekte en HCC dienen minimaal 3 weken oud, maximaal 3 jaar oud te zijn. Enting tegen Bordetella dienen minimaal 3 dagen (neusspray), c.q 3 weken (injectie) oud, maximaal 1 jaar oud te zijn. Entingsboekje dient altijd meegebracht te worden.

  • Alle honden dienen gechipt (isonorm chip) en geregistreerd te zijn.

  • Honden die niet combineerbaar zijn met andere honden zullen in de vakantieperiodes een hoger tarief berekend krijgen. Wat het tarief voor uw hond is kunt u lezen in de prijslijst.
    Wilt u voorkomen dat uw teef loops wordt in deze periode, kunt u een prikpil gaan halen. Voor meer informatie hier over kunt u uw dierenarts raadplegen.

 

Wij staan er garant voor dat :

  • uw hond zich geen moment verveelt

  • de vacht van uw hond op professionele wijze verzorgd wordt

  • uw hond in een ruime kennel (binnen- en overdekte buitenkennel) verblijft

  • uw hond met hoogwaardig voer gevoerd wordt

  • wij, indien noodzakelijk, medisch advies zullen inwinnen bij uw of onze dierenarts

bottom of page