top of page

Kat zoekt baasje

Poot pink.png
_C1A1056 .BW2.jpg

Herman is een rustige kater. Hij ligt graag op een plekje hogerop, zodat hij een fijn overzicht heeft over de ruimte. Wanneer Herman rustig benaderd wordt, kan hij geaaid worden. Herman kan goed met andere katten, maar blijft toch als liefste op zichzelf. Herman is ontwormd, ontvlooid,  netjes geënt en gecastreerd.

kat symbool.jpg

Hope is een lieve en vriendelijke poes. Ze is gewend aan andere katten en dit gaat heel goed samen. Hope is naar nieuwe mensen een beetje terughoudend, maar als zij je eenmaal kent komt ze graag een knuffel halen. Ze heeft in het verleden de kattenniesziekte gehad en hier heeft ze nog vaker last van in de vorm van niezen en een snotneus. Hope is gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Harmke is een vriendelijke en rustige poes. Ze trekt graag op met andere katten en gaat graag met een andere kat in een mandje liggen. Harmke is naar mensen toe terughoudend en moet rustig benaderd worden. Wanneer ze is gewend komt ze bij je liggen om te slapen. Harmke is ontwormd, ontvlooid,  netjes geënt en gesteriliseerd.

Poot pink.png
Poot pink.png
Poot pink.png
Poot pink.png
kat symbool.jpg

Hoeza is een rustige kat en is wat op zichzelf. Hoeza is geen echte knuffel kat en heeft wat tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Ze ligt graag op een hoog plekje waar ze wat overzicht heeft. Samenleven met andere katten gaat heel goed.

Hoeza is gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Hero is een lieve grote rode kater.  Hij is erg rustig en heeft wat tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Wanneer hij je kent is hij heel lief en komt hij ook naar je toe voor knuffels. Hij is gewend om samen te leven met andere katten.

Hero is gecastreerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Helma is zeer rustige poes. Ze houd niet zo van onbekende mensen en zit graag in een rustige omgeving. Wanneer je haar veel tijd geeft en geduld met haar hebt zal ze zich steeds meer openstellen. Een echte schoot kat zal ze waarschijnlijk niet worden, maar een gezellige huisgenoot wel. Helma is gewend om samen te leven met andere katten en dit gaat prima. Helma is gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Heidi is een rustige poes. Ze heeft even tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Wanneer ze je vertrouwd zal ze steeds vaker naar je toe komen. Dit gaat al steeds beter. Wel kan ze schrikken van onverwachte bewegingen of geluiden. Ze heeft in het verleden de kattenniesziekte gehad en hier heeft ze nog vaker last van in de vorm van niezen en een snotneus. Heidi is ontwormd, ontvlooid,  netjes geënt en gesteriliseerd.

kat symbool.jpg

Binnenkort komen er meer katten beschikbaar!

kat symbool.jpg

Binnenkort komen er meer katten beschikbaar!

BINNENKORT KOMEN ER MEER
KATTEN BESCHIKBAAR!

Poot pink.png
Poot pink.png
Poot pink.png
Poot pink.png
bottom of page