Kat zoekt baasje

Poot pink.png
_C1A1054 .BW2.jpg

Pia is een hele vriendelijke poes. Ze is erg rustig en zal zelden haar nagels laten zijn. Wanneer Pia rustig wordt benaderd, zal ze een knuffel erg waarderen. Met wat geduld wordt ze een echte knuffelkat. Verder is ze gewend om te leven met andere katten en gaat dit heel goed. Pia is ontwormd, ontvlooid, netjes geënt en gesteriliseerd.

_C1A1053.BW2.jpg

Hassan is een grote, vriendelijke kater. Hij zal eerst aan je moeten wennen, maar daarna wordt het een vriendelijk beestje die openstaat voor een knuffel. Hassan ligt ook graag met een andere kat in een mandje. Hij is erg rustig en komt graag bij je liggen om een dutje te doen. Hassan is ontwormd, ontvlooid,  netjes geënt en gecastreerd.

_C1A1056 .BW2.jpg

Herman is een rustige kater. Hij ligt graag op een plekje hogerop, zodat hij een fijn overzicht heeft over de ruimte. Wanneer Herman rustig benaderd wordt, kan hij geaaid worden. Herman kan goed met andere katten, maar blijft toch als liefste op zichzelf. Herman is ontwormd, ontvlooid,  netjes geënt en gecastreerd.

Poot pink.png
Poot pink.png
Poot pink.png
Poot pink.png
_C1A1061.BW2.jpg

Henry is een echte knuffelbeer. Hij geniet van alle aandacht en zit graag op schoot. Ook vindt hij het erg leuk om met je te spelen, wanneer je een balletje gooit is hij er als eerste bij. Ook is hij dol op de kittens waarmee hij samen verblijft. Met andere katten is dus ook geen probleem. Wel heeft Henry een kaal plekje bij zijn oog die steeds terug komt, dit ziet er een beetje gek uit maar hier heeft hij geen last van.

Henry is gecastreerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

_C1A1081.BW2.jpg

Hier komt nog een verhaaltje over Patser!

kat symbool.jpg

Hope is een lieve en vriendelijke poes. Ze is gewend aan andere katten en dit gaat heel goed samen. Hope is naar nieuwe mensen een beetje terughoudend, maar als zij je eenmaal kent komt ze graag een knuffel halen. Ze heeft in het verleden de kattenniesziekte gehad en hier heeft ze nog vaker last van in de vorm van niezen en een snotneus. Hope is gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Hoeza is een rustige kat en is wat op zichzelf. Hoeza is geen echte knuffel kat en heeft wat tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Ze ligt graag op een hoog plekje waar ze wat overzicht heeft. Samenleven met andere katten gaat heel goed.

Hoeza is gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Hero is een lieve grote rode kater.  Hij is erg rustig en heeft wat tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Wanneer hij je kent is hij heel lief en komt hij ook naar je toe voor knuffels. Hij is gewend om samen te leven met andere katten.

Hero is gecastreerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Helma is zeer rustige poes. Ze houd niet zo van onbekende mensen en zit graag in een rustige omgeving. Wanneer je haar veel tijd geeft en geduld met haar hebt zal ze zich steeds meer openstellen. Een echte schoot kat zal ze waarschijnlijk niet worden, maar een gezellige huisgenoot wel. Helma is gewend om samen te leven met andere katten en dit gaat prima. Helma is gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Heidi is een rustige poes. Ze heeft even tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Wanneer ze je vertrouwd zal ze steeds vaker naar je toe komen. Dit gaat al steeds beter. Wel kan ze schrikken van onverwachte bewegingen of geluiden. Ze heeft in het verleden de kattenniesziekte gehad en hier heeft ze nog vaker last van in de vorm van niezen en een snotneus. Heidi is ontwormd, ontvlooid,  netjes geënt en gesteriliseerd.

kat symbool.jpg

Harmke is een vriendelijke en rustige poes. Ze trekt graag op met andere katten en gaat graag met een andere kat in een mandje liggen. Harmke is naar mensen toe terughoudend en moet rustig benaderd worden. Wanneer ze is gewend komt ze bij je liggen om te slapen. Harmke is ontwormd, ontvlooid,  netjes geënt en gesteriliseerd.

kat symbool.jpg

Hansje is een lieve, maar onzekere poes. Ze zal een tijdje nodig hebben om aan een nieuwe omgeving te wennen. Ze is ook terughoudend naar mensen toe en vindt het vaak spannend om door mensen benaderd te worden. Daarnaast kan ze schrikken van onverwachte bewegingen en geluiden. Ze is verder erg rustig en kan goed samen met andere katten. Hansje is ontwormd, ontvlooid,  netjes geënt en gesteriliseerd.

kat symbool.jpg

Vasco is een lieve, enthousiaste kater. Hij is nieuwsgierig en doorzoekt graag de ruimte waar hij verblijft. Daarnaast komt hij graag naar je toe om geaaid en geknuffeld te worden. Hij rent ook graag achter een balletje aan, wanneer deze wordt weggegooid. Hij heeft plek nodig waar hij zijn energie kwijt kan. Vasco is ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Vinn is een lieve, nieuwsgierige kater. Hij gaat graag op onderzoek uit en is niet bang om iets nieuws te ontdekken. Hij is ook erg vriendelijk naar mensen en komt vaker nieuwsgierig bij je kijken. Hij wordt graag geaaid en geknuffeld. Vinn is ontwormd, ontvlooid en netjes geënt.

kat symbool.jpg

Binnenkort komen er meer katten beschikbaar!

Poot pink.png

BINNENKORT KOMEN ER MEER
KATTEN BESCHIKBAAR!

Poot pink.png
Poot pink.png
Poot pink.png