top of page

Labrador Pension

De labrador. Over het algemeen een goedgehumeurde, lichtelijk lompe, jolige hond. Ook voor uw Lab hebben wij een plaatsje in ons pension! De Labrador past vaak met gemak samen met een andere hond en ook daarom zien wij dit ras graag verschijnen.

Lekker luieren

Bij ons krijgt uw hond de tijd en de ruimte om te doen waar hij zin in heeft. Als hij gecombineerd kan worden, dan zullen wij dit ook proberen. Zo hoeft hij zich niet te vervelen. Heeft u toch meer een ietwat luie Labrador? Geen probleem! Uw hond geeft zelf aan wat hij wil. Als hij even rustig wil gaan liggen, een beetje luieren in de zon, dan kan dat ook! 

Dolle 5 minuten

De meeste honden eigenaren herkennen het wel. De dolle 5 minuten. Vaak begint uw hond dan zonder enige reden lekker gek te doen en zich even helemaal uit te kuren. Zoals gezegd: geen probleem! Wij hebben hier prima rennen voor waar ze de ruimte krijgen om dit even helemaal van zich af te schudden. Heeft u interesse gekregen in ons pension? Kijk dan eens verder in ons hondenpension of reserveer direct.

Voorwaarden van ons hondenpension:

  • Honden dienen een geldige enting tegen parvo, hondeziekte, HCC en Bordetalla (kennelhoest) te hebben gehad. Entingen tegen parvo, hondeziekte en HCC dienen minimaal 3 weken oud, maximaal 3 jaar oud te zijn. Enting tegen Bordetella dienen minimaal 3 dagen (neusspray), c.q 3 weken (injectie) oud, maximaal 1 jaar oud te zijn. Entingsboekje dient altijd meegebracht te worden.

  • Alle honden dienen gechipt (isonorm chip) en geregistreerd te zijn.

  • Honden die niet combineerbaar zijn met andere honden zullen in de vakantieperiodes een hoger tarief berekend krijgen. Wat het tarief voor uw hond is kunt u lezen in de prijslijst.
    Wilt u voorkomen dat uw teef loops wordt in deze periode, kunt u een prikpil gaan halen. Voor meer informatie hier over kunt u uw dierenarts raadplegen.

 

Wij staan er garant voor dat :

  • uw hond zich geen moment verveelt

  • de vacht van uw hond op professionele wijze verzorgd wordt

  • uw hond in een ruime kennel (binnen- en overdekte buitenkennel) verblijft

  • uw hond met hoogwaardig voer gevoerd wordt

  • wij, indien noodzakelijk, medisch advies zullen inwinnen bij uw of onze dierenarts

bottom of page