top of page

Pitbull Pension

U heeft een Pitbull en zoekt een pension zodat u op vakantie kan? Dat kan gewoon bij ons. Door de invoering van de gevaarlijke hondenlijst horen wij steeds vaker dat hondenpensions geen pitbulls aannemen. Wij wel! Of het nu gaat om een Amerikaanse pitbullterriër, Indiase bulterriër, Amerikaanse staffordshireterriër, staffordshire-bulterriër, Argentijnse dog, bulterriër of buldog, wij kunnen ze tijdelijk huisvesten (als er nog plaats is)

Pitbull in het Pension

Nu vraagt u zich misschien af waarom wij wel bullies opnemen. Simpel: het zijn ook gewoon honden. Echter hebben wij wel een regel die wij navolgen. In de basis combineren wij de pitbull niet. Dat betekent dat de hond 's nachts alleen in het hok verblijft. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar wij nemen uiteindelijk het besluit of wij het verantwoord vinden om de hond te combineren met een van onze andere gasten. Dit zorgt er helaas wel voor dat de hond in een hoger tarief valt. De hond wordt dan opgenomen als niet combineerbaar (zie prijslijst). Heeft u 2 pitbull achtige? Dan komen deze (als dit mogelijk is) lekker samen te zitten. Dit betekent dan ook een korting op de 2e hond. Als u online reserveert, krijgt u ook de definitieve prijs per mail. Zo weet u ook waar u rekening mee moet houden.

Maar zit hij/zij dan helemaal alleen?

Zeer zeker niet. Behalve het feit dat de hond niet gecombineerd wordt, blijft het gewoon een gast en volgen we dezelfde beloften als bij andere honden. De hond wordt gewoon buiten geplaatst op onze speel rennen. Hier kunnen zij de energie kwijt en komen ze op een veilige manier in contact met andere. Dit kan doordat onze rennen van hekwerk voorzien zijn. Zo kunnen ze wel snuffelen en spelen, maar niet direct bij elkaar komen. Vindt u dit niet voldoende lichaamsbeweging? Geen probleem! Wij willen wel met de hond alleen gaan lopen, maar hier zit dan wel een extra kostenplaatje aan vast.

Voorwaarden van ons hondenpension:

  • Honden dienen een geldige enting tegen parvo, hondeziekte, HCC en Bordetalla (kennelhoest) te hebben gehad. Entingen tegen parvo, hondeziekte en HCC dienen minimaal 3 weken oud, maximaal 3 jaar oud te zijn. Enting tegen Bordetella dienen minimaal 3 dagen (neusspray), c.q 3 weken (injectie) oud, maximaal 1 jaar oud te zijn. Entingsboekje dient altijd meegebracht te worden.

  • Alle honden dienen gechipt (isonorm chip) en geregistreerd te zijn.

  • Honden die niet combineerbaar zijn met andere honden zullen in de vakantieperiodes een hoger tarief berekend krijgen. Wat het tarief voor uw hond is kunt u lezen in de prijslijst.
    Wilt u voorkomen dat uw teef loops wordt in deze periode, kunt u een prikpil gaan halen. Voor meer informatie hier over kunt u uw dierenarts raadplegen.

 

Wij staan er garant voor dat :

  • uw hond zich geen moment verveelt

  • de vacht van uw hond op professionele wijze verzorgd wordt

  • uw hond in een ruime kennel (binnen- en overdekte buitenkennel) verblijft

  • uw hond met hoogwaardig voer gevoerd wordt

  • wij, indien noodzakelijk, medisch advies zullen inwinnen bij uw of onze dierenarts

bottom of page